FREEDAG!! Låt oss presentera Monopol Boyz!!

Monopol Boyz bildades 2003 i en källare, i byn Jämshög i södra delarna av Sverige, där de samlades för ett parti av spelet Monopol. Spelet gick åt pipan och det slutade i en trashig kassettbandsinspelad version av Neil Young’s “Keep on rockin’ in the free world”.

2013 släppte bandet två musikvideo-singlar. Detta blev starten till inspelningen och releasen av bandets första platta “Ink In Pink”, en EP med 5 låtar. Sedan dess har flertalet videos och singlar släppts. 2021 öppnade bandet 4Ever Rock Festival och 2022 står bandet redo för fler spelningar och siktar på att släppa både ny EP och fler videos.

Bandet består idag av Thomas Haraldsson (kör/bas), Tobias Karlsson (sång/gitarr), Jesper Remen (gitarr), Mathias Lifmark (gitarr) och Patrik Karlsson (trummor)

Monopol Boyz – Västerhaninge