! ZITTER !

Zitter är laddade att på nytt ge publiken på 4Ever Rock Festival en dos av bandets självproklamerade beak n’ roll machine music!

Den bastrakterande sångaren Fred Z, gitarristen Björn Gustaf och mjukvarutrummisen MacCalico Adee levererar en rifforienterad blandning av punkrock och hårdrock toppad med mjukvaruskrammel. Soundet benämns ofta som “unikt” av recensenter. Medryckande melodier utgör grunden i Zitters låtar, oavsett om det handlar om melankoliska midtempolåtar, bensprattelframkallande rockrökare eller metalliskt tunggung.

Plattorna Intoxicated World (2021) och Tick Tock (2020) promotades med spelningar på Söder under november och december 2021; en sväng betitlad South of the Knife Trip. Zitter kommer att släppa nytt material innan bandet äntrar scenen på årets upplaga av 4Ever Rock Festival.

Bandets spontankoreografiska liveframträdanden kan sluta hur som helst . Ingen lämnas oberörd. För Zitter gäller bara en sak: We are here to entertain you!